Accessibility Tools

Nyheter

Filtrer etter stikkord

Årsmelding 2023

Årsmeldingen for 2023 er nå godkjent i vårt representantskap.
Les mer

Tilbakemelding på lokalt gitt skriftlig eksamensoppgaver våren 2024

Novari IKS og fylkeskommunene ønsker tilbakemeldinger på lokalt gitt skriftlig eksamensoppgaver gitt i landssamarbeidet våren 2024.
Les mer

Nominert til digitaliseringsprisen: Juridisk arbeid om roller og ansvar mellom kommunal sektor og staten

Kommunal sektor og Kulturtanken er nominert til digitaliseringsprisen for sitt arbeid med utforming av avtaler og juridiske rammebetingelser i løsninger som staten eier og kommunal sektor bruker. Dette arbeidet skaper presedens for utvikling og bruk av nasjonale felles saksbehandlingsløsninger for stat, fylkeskommuner og kommuner. Anne Mette Dørum, som nå jobber i Novari IKS, har vært helt sentral i arbeidet og omtales særskilt i nominasjonen.
Les mer

Skriftlig eksamen våren 2024

Mange spente elever i videregående opplæring, vil i dag 15. mai klokken 09.00, gjøres kjent med hvilke fag de skal opp i til skriftlig eksamen våren 2024.
Les mer

Visma InSchool nominert til digitaliseringsprisen

Digitaliseringsprisen er en anerkjennelse og belønning som tildeles virksomheter og samarbeidsprosjekter som har utviklet nyskapende løsninger eller prosesser for å forbedre tjenestetilbudet, tilgjengeligheten og kvaliteten på offentlige tjenester. Det er med glede vi ser at Visma InSchool er nominert til denne høythengende prisen.
Les mer

Tverrfaglig samarbeid: faggrupper for VIGO og vilbli.no

Faggruppene for VIGO videreutvikler VIGO tjenester i tråd med lover, regler og ønsker fra brukere. Det finnes faggrupper for inntak, fagopplæring, kodeverk, OT og Læreplassregnskap. Novari IKS og fylkeskommunene har også en faggruppe for vilbli.no, som bidrar til videreutvikling av informasjonstjenesten i tråd med eiernes ønsker. 
Les mer