Accessibility Tools

Nyheter

Filtrer etter stikkord

Nå blir det enklere å komme i kontakt med oss i Novari IKS  

Ønsker du å ta kontakt med oss? Det er med stolthet vi presenterer vår splitter nye kundeportal, som gjør det enklere å komme i kontakt med og melde inn behov til oss i Novari IKS.
Les mer

Ledig stilling: Fagansvarlig informasjonssikkerhet

Vi søker fagansvarlig informasjonssikkerhet – bli en nøkkelperson i vårt sikkerhetsarbeid! Ønsker du en sentral rolle i arbeidet med informasjonssikkerhet, der du både kan bidra strategisk og operativt? Novari IKS ser etter en fagansvarlig for informasjonssikkerhet som vil ha det faglige ansvaret for informasjonssikkerhet i selskapet samt sørge for at virksomheten opprettholder tilfredsstillende sikkerhetsnivå. 
Les mer

Datasamarbeid og samferdselsnorm i samferdselssektoren

Samferdselsdepartementet har tatt initiativ til et tverrsektorielt datasamarbeid i samferdselssektoren, som blant annet skal utarbeide en samferdselsnorm. Fylkeskommunene ønsker en sterkere rolle i dette arbeidet.
Les mer

De viktigste endringene i ny opplæringslov

Den nye opplæringsloven og den nye opplæringsforskriften har trådt i kraft. Denne artikkelen går gjennom de viktigste endringene for kommuner og fylkeskommuner
Les mer

Ønsker du å være med å utvikle felles digitale løsninger?

Er du eller kjenner du en engasjert utvikler som ønsker å spille en viktig rolle i utviklingen av digitale løsninger som gjør offentlige tjenester bedre? Da bør du lese videre!
Les mer

Privatisteksamen høsten 2024

Skal du ta privatisteksamen i høst?
Les mer