Accessibility Tools

vigo møte

Ledig stilling: Vil du jobbe med digital utvikling i et ledende IT- og digitaliseringsselskap?

Sitter du på teknologisk kompetanse? Ønsker du å være en drivkraft for samfunnsnyttig endring i offentlig sektor? Da er det deg vi leter etter - vi har en ledig stilling.

Vi har en ledig stilling som rådgiver for statistikk og analyse som vil bli en del av vårt voksende team og ta tjenestekvaliteten i offentlig sektor til nye høyder!

Vigo IKS har med sin innovative tjeneste- og produktportefølje en sentral posisjon i digitaliseringen av fylkeskommunenes tjenester. Selskapets viktigste oppgave er å forenkle, forbedre og fornye offentlig forvaltning gjennom utvikling av felles IT-løsninger.

Om stillingen

Som rådgiver for statistikk og analyse vil du drifte og utvikle digitale løsninger for videregående opplæring for alle landets fylkeskommuner. Stillingen inngår i vår seksjon for utdanning, i Qlikteamet. Her vil du jobbe med dyktige og engasjerte kollegaer og få muligheten til å forme fremtidens utdanningsteknologi. Konkrete ansvarsområder vil baseres på dine ferdigheter og interesser, og du vil etter hvert kunne få ansvar for eget tjenesteområde.

Arbeidsoppgaver vil kunne inkludere:

 • Benytte BI-verktøyet Qlik Sense til å bygge kvalitetsverktøy og visualiseringer av statistikk og analyse innen videregående data på nasjonalt nivå.
 • Avdekke og innhente informasjon fra fylkeskommunene om hvilke utfordringer de har.
 • Omsette ulike behov til effektive, fleksible og gode tekniske løsninger i tett samarbeid med dyktige fagfolk fra fylkeskommunene gjennom agile og iterative prosesser.
 • Bidra med opplæring og kompetansebygging gjennom utvikling, gjennomføring og ledelse av webinarer og workshops.
 • Jobbe direkte med sluttbrukere for å forstå forretningsbehovet og skape løsninger.

Hva skal til for å lykkes hos oss?

Vi mener at flere ulike bakgrunner vil kunne være relevante for denne stillingen. Har du sterk teknisk kompetanse og/eller erfaring med tjenestegangen i offentlig forvaltning har du gode forutsetninger for å lykkes. Stillingen vil formes etter dine ferdigheter og interesser, så vi oppfordrer både deg som er nyutdannet og deg med lang praktisk erfaring til å søke. Det er fordelaktig om du kan vise til god tallforståelse og erfaring med en form for analyse og statistikk. Erfaring med innhenting, bearbeiding og fremstilling av store datamengder, datamodellering eller back-end utvikling vil også være et stort pluss.

Dine personlige egenskaper og ferdigheter, i tillegg til din motivasjon, er også svært viktig for oss. Det er ønskelig at du trives med komplekse problemstillinger, er selvstendig og har gode kommunikasjonsegenskaper. Pågangsmot, kreativitet og teknologisk interesse er andre sentrale nøkkelord for oss.

Hva kan vi tilby deg?

 • En spennende og utfordrende stilling i et selskap i sterk vekst.
 • Stor kreativ frihet i arbeidet og muligheten til å opparbeide deg en unik kompetanse på et bredt og samfunnskritisk fagfelt.
 • En arbeidsplass som verdsetter og støtter din faglige utvikling og gir deg muligheten til å utforske nye områder.
 • Et dynamisk, inkluderende og tverrfaglig arbeidsmiljø, hvor du vil få jobbe sammen med utviklere, prosjektledere og spesialister.
 • En fleksibel arbeidshverdag der du kan jobbe fra din egen by eller hjemmefra og likevel være en viktig del av vårt selskap, vår seksjon og våre dedikerte team. Vi planlegger også å tilby kontorplasser i Oslo-området i løpet av 2024.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Trygge arbeidsforhold og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Andre goder inkluderer sommer/vinter-tid, trening i arbeidstiden, fleksitidsordning og spennende faglunsjer.

Se hele utlysningsteksten på finn.no her.

Vi har også en ledig stilling som rådgiver statistikk og analyse med fokus på fagopplæring. Den finner du her.

Del på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn